![Меггі Остін робить багаторівневі торти із цукровими квітами, які жаль їсти.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/796/796561_1_w_570_lq.jpg?v=0)
![Меггі Остін робить багаторівневі торти із цукровими квітами, які жаль їсти.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/796/796561_2_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![Меггі Остін робить багаторівневі торти із цукровими квітами, які жаль їсти.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/796/796561_3_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![Меггі Остін робить багаторівневі торти із цукровими квітами, які жаль їсти.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/796/796561_4_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![Меггі Остін робить багаторівневі торти із цукровими квітами, які жаль їсти.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/796/796561_5_a_135_100_lq.jpg?v=0)
Шеф-кухар Меггі Остін робить багаторівневі торти із цукровими квітами, які жаль їсти.
Про це пише Мymodernmet.
Їх пелюстки мають ті самі завитки і згорблені склади, які чудово імітують справжні квіти. Щоб досягти такого рівня точності та достовірності, Остін використовує кілька підходів. Вона спочатку формування з пластикових листів пелюстки і розташування так, щоб вони виглядали як букет.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надзвичайні малюнки на їжі: жінка робить справжні шедеври
Вона випускає випічку для різдвяних свят Білого дому, вечірок у Голлівуді та королівських весіль.
Зараз Остін відкрила майстерню в Олександрії, штат Вірджинія. Там кожен може навчитися робити півонії, троянди, гортензії та багато іншого.
У московській пекарні "Калабас" створюють торти з шоколадними мазками. Їх роблять різнокольоровими і великими. Ця шоколадна прикраса нагадує мазки фарби на полотні художника. Спочатку роблять краплі шоколадної глазури.
На плоскій поверхні спеціальною лопаткою витягають уздовж і чекають, щоб вони охололи. Тоді прикрашають ними торт.
Коментарі