вівторок, 30 червня 2020 15:11

Топ-3 способи приготування домашнього йогурту

Домашній йогурт - десерт, який славиться своєю поживністю. Тим, хто мріє схуднути такі солодощі навіть корисні. Адже вони не просто смачні, але й дієтичні. Також йогурт вирішує проблеми шлунково-кишкового тракту, зміцнює імунітет та чудово смакує в спекотну пору року.

  Домашній йогурт готують з трьох інгредієнтів.
Домашній йогурт готують з трьох інгредієнтів.

Рецептом домашнього йогурту поділилася з Gazeta.ua харків'янка Анастасія Грищенко.

Інгредієнти:

жирне молоко - 1 л.
біфідойогурт з пробіотиками - 5 ст. л.
черешня - 300 г

  Домашній йогурт готують з трьох інгредієнтів.
Домашній йогурт готують з трьох інгредієнтів.

Приготування:

В залізну каструлю з товстими стінками додати 1 літр молока, закип'ятити. Зняти з нього пінку та охолодити до 40 градусів. Додати йогурт і перемішати. Поставити в нагріту до 40 градусів духовку на 8 годин. Але якщо у вас є мультиварка, можна скористатися нею. Перелити суміш та увімкнути режим "йогурт". Час приготування той самий. Також можна обгорнути ємність ковдрою та поставити біля батареї на 8 годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полуничні десерти: 3 рецепти незвичайних пирогів

Після того, як йогурт настоїться, поставити на 4 години в холодильник. Це необхідно, аби зупинити процес закваски. В кінці додати 300 грамів сезонних ягід. Поділити черешню на дві частини. Половину перебити в блендері, іншу нарізати великими шматками. Перемішати йогурт з фруктами та подати до столу.

Кокосові десерти дуже популярні. З них роблять не тільки цукерки, а й торт. Головне в ньому сироп з лікеру та бісквіт.

Зараз ви читаєте новину «Топ-3 способи приготування домашнього йогурту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі