вівторок, 20 червня 2023 13:57

Суп із зеленим горошком та сиром: як приготувати ситну та ароматну вечерю

Суп із зеленим горошком та сиром: як приготувати ситну та ароматну вечерю
Зелений горошок: що приготувати на вечерю зі свіжого овоча Фото: obozrevatel

Суп з плавленим сиром та горошком - лінива перша страва, коли не хочеться довго стояти біля плити.

Горошок можна використовувати свіжий та заморожений. Він разом з локшиною робить суп дуже ситними, а сирок - дуже ніжним та ароматним, пише food.obozrevatel.

Інгредієнти:

Вода 3 л

Молода картопля 300 г

Локшина 150 г

Плавлений сирок 2 шт

Зелений горошок 100 г

Цибуля 1 шт

Морква 1 шт

Сіль 1/2 ст. л.

Перець чорний грубого помелу 1 шт

Лавровий лист за смаком

Приготування

Налити у каструлю воду та поставити на вогонь. Довести до кипіння та додати порізану кубиками картоплю. Варити 10 хвилин.

Сирок порізати кубиками.

Цибулю подрібнити та обсмажити до м'якості та прозорості.

Додати моркву та смажити до м'якості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теплі тости з авокадо та беконом: Ектор поділився рецептом швидкого скрамблу

Бульйон посолити та додати локшину, варити приблизно 3 хвилини. Додати плавлений сир та перемішати, щоб розчинився. Відразу додати горошок. Варити 3 хвилини.

Додати засмажку та спеції. Довести до кипіння та зняти з вогню.

Для легкого обіду чи вечері можна приготувати легку і водночас поживну страву.

Для цього цілком підійде салат з куркою та капустою.

Зараз ви читаєте новину «Суп із зеленим горошком та сиром: як приготувати ситну та ароматну вечерю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі