![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/727/727978_1_w_570_lq.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/727/727978_2_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/727/727978_3_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/727/727978_4_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/727/727978_5_a_135_100_lq.jpg?v=0)
Млинцевий торт, на відміну від звичного, не потрібно пекти в духовці. Готують його на сковороді і потім поливають розтопленим шоколадом. Виглядає такий десерт оригінально. Коли гості бачать такі ласощі то дивуються як самі до цього не додумалися.
Інгредієнти:
Борошно - 1,2 ст.
Сода харчова - 1 ч. л.
Цукор - 0,5 ст.
Сіль - 0,2 ч. л.
Какао - 4 ст. л.
Олія - 4,5 ст. л.
Ванільний екстракт - 2 ч. л.
Молоко - 1,5 ст.
Вершки 35-40% - 1 ст.
Цукор - 4 ст. л.
Розтоплений молочний шоколад - 90 г
Приготування:
Змішаємо борошно, соду, какао, цукор і сіль.
Додамо олію, ваніль і молоко.
Нагріємо сковороду і виливаємо в цент чверть склянки тіста.
Коли з'являться бульбашки, перевернемо млинець.
Коли усі вони охолонуть, зіб'ємо вершки з цукром.
Помастимо кремом млинці, формуючи торт.
Читайте також: Торт "Снікерс" мастять повітряним кремом з карамеллю
Прикрасимо залишками вершків і фруктами.
Поллємо розтопленим шоколадом.
Коментарі