вівторок, 30 березня 2021 11:34

Нормандський тарт з яблуками від судді МастерШеф

Суддя "МастерШеф. Професіонали-3" Ольга Мартиновська поділилася порадами з випікання нормандського тарту. Цей відкритий яблучний десерт готується легко і виглядає апетитно.

"Нормандія - це про яблука, кальвадос відповідно і молоко. Такий саме і тарт. Для основи візьміть пісочне тісто товщиною пять міліметрів. Усе скласти у форму діаметром 26 сантиметрів і спекти з начинкою", - пояснила Ольга Мартиновська.

Про це написала у своєму Інстаграм.

Автор: instagram.com
  Рецепти Ольги Мартиновської: яблучний пиріг з корицею
Рецепти Ольги Мартиновської: яблучний пиріг з корицею

Інгредієнти:

5 яблук

1 лимон

4 яйця

100 г цукру

50 г мигдалевоі пудри

50 мл кальвадосу

250 мл сметани

Приготування:

Поділити яблуко на 8 частин. Їх залити холодною водою з лимонним соком, щоб не окислились і не потемніли. Тим часом розкачати тісто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця "Майстер шефа" показала, як легко приготувати чизкейк

Для крему збити яйця, цукор, мигдалеву пудру, кальвадос та сметану. Це викласти на тісто, посипати корицею та мигдалевимм пелюстками.

Випікати 40 хв. при 180С.

Відомий український шеф-кухар та суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський закликає готувати самостійно шоколадні цукерки. Рецепт простий. Їх можна зберігати в холодильнику до 2 тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Нормандський тарт з яблуками від судді МастерШеф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі