понеділок, 03 серпня 2020 16:23

Низькокалорійний олів'є: розсекретили літній рецепт

Коли мова заходить про олів'є, всі одразу згадують новорічні свята. Однак, готувати салат можна і влітку. Варто лише трохи оновити рецепт: додати багато зелені, замість солоних огірків використати свіжі. Майонез замінити на сметану. Такий варіант страви не лише смачний, але і низькокалорійний. На 100 грамів - 108 калорій.

Автор: 1000.menu
  Перша назва салату Олів'є – "французький"
Перша назва салату Олів'є – "французький"

Інгредієнти:

куряча грудка – 50-300 г

картопля – 3 шт.

морква – 1 шт.

яйця – 2 шт.

свіжий огірок – 2-3 шт.

пучок зелені

зелений горошок – 200 г

сметана – 2-3 ст. ложки

сіль, перець – за смаком

Приготування:

Очистити відварену картоплю, моркву та яйця. Нарізати кубиками всі інгредієнти.

Змішати все в салатнику, додати зелений горошок, зелень, посолити, поперчити і заправити сметаною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітамінний "вибух": у низькокалорійний салат додають кабачки і фету

Салат "Веселка" готують із пшоном. Щоб каша була розсипчаста - додають масло.

Зараз ви читаєте новину «Низькокалорійний олів'є: розсекретили літній рецепт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі