середа, 15 липня 2020 10:30

Вітамінний "вибух": у низькокалорійний салат додають кабачки і фету

Салаті із помідорами, фетою, кабачками і руколою - справжній вітамінний "вибух". Він поживний та смачний. Заправляється сумішшю оливкової олії і бальзамічного оцту. Готується за лічені хвилини.

Автор: Depositphotos
  Страва низькокалорійна: на 100 г містить 42 калорії.
Страва низькокалорійна: на 100 г містить 42 калорії.

Інгредієнти:

молодий кабачок - 2 шт.

рукола - 150 г

помідор - 3 шт.

фета або бринза - 100 г

оливкова олія і бальзамічний соус - за смаком

сіль - за смаком

Приготування:

Нарізані кружечками кабачки обсмажити на грилі, або сковорідці до готовності. Подрібнити руколу. Нарізати помідори дольками, сир - кубиками. З'єднати всі інгредієнти, посолити, заправити олією і бальзамічним соусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат з помідорами та базиліком подають, як гарнір до м'яса

М'ятний салат - незвичайна, але оригінальна страва. Додають бринзу та селеру, заправляють лимонним соком.

Зараз ви читаєте новину «Вітамінний "вибух": у низькокалорійний салат додають кабачки і фету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі