понеділок, 17 лютого 2020 05:00

М'ятний салат заправляють лимонним соком

Ніна Соломаха, 49 років, із селища Чернігівка Чернігівського району Запорізької області створила власний рецепт м'ятного салату. Називає його "вітамінною бомбою".

— Гостей завжди стараюся здивувати чимось новим. Якось експериментувала і зробила власний салат. Для нього чищу яблуко і нарізаю кубиками. Поливаю соком половини лимона. Так само кришу стебло селери та 50 грамів бринзи. Сиплю 1 столову ложку подрібнених горіхів і поливаю 3 ложками оливкової олії. Ріжу п'ять-сім листків м'яти. Солю за смаком. Перемішую та перекладаю у салатник.

Також люблю готувати салат "Морський". Ріжу кубиками 200 грамів крабових паличок і три варені яйця. Додаю 150 грамів консервованої кукурудзи та 200 грамів морської капусти. Кидаю дрібку солі й заправляю 2 столовими ложками майонезу. Замішую салат за 15 хвилин до подачі, щоб відстоявся.

Зараз ви читаєте новину «М'ятний салат заправляють лимонним соком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі