неділя, 17 липня 2016 11:25

Кекс з нектаринами виходить дуже пухким та ароматним

У сезон персиків та нектаринів просто неможливо з ними не спекти якийсь смачний десерт. До персикового смаку у випічці всі вже звикли, а от додавання нектаринів є новинкою. Вони мають яскравий смак і дивовижний аромат. Вони не тільки смачні, але і корисні. Кекс з нектаринами виходить неймовірно пухким та дуже апетитним зовні.

Автор: marybakery.ru
 

Інгредієнти:

100 гр вершкового масла

100 гр цукру + 3 ст.л. цукру

100 гр борошна

0,5 ч.л. розпушувача

2 яйця

2 нектарина

2 ст.л. води

Приготування:

Духовку розігрівати до 180С.

У сковороду налити воду (2склянки) і цукор (3ст. л.). Поставити на середній вогонь.

Додати нектарини і готувати їх поки не почнуть блищати. Це означатиме, що вона закарамелізувалися. Тоді відставити їх в сторону

Масло кімнатної температури збити з цукром до пишною маси. Додати по одному яйцю, після кожного ретельно збити.

Борошно просіяти і змішати з розпушувачем. Додати частинами в тісто, після кожного додавання акуратно перемішати.

Готове тісто викласти в форму шарами - половина тіста, шар нектаринів, злегка вдавлюючи їх в тісто. Повторити так ще раз

Читайте також: Вишневий штрудель подають під ванільно-сирним кремом

Поставити форму в розігріту до 180 С духовку на 30-35 хвилин.

Готовність перевірити зубочисткою (вона повинна виходити з тіста сухою).

Зараз ви читаєте новину «Кекс з нектаринами виходить дуже пухким та ароматним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі