четвер, 11 лютого 2021 17:35

Як приготувати сирники по-аджарськи в домашніх умовах

Сирники по-аджарськи не менш цікава страва іноземної кухні, ніж піца чи хачапурі. До того ж вкрай доступна, адже для приготування потрібні лише яйця, сир та мука.

Автор: Олена Зуб.
  Випікати при 180 градусах 15 хвилин.
Випікати при 180 градусах 15 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати апетитні пампушки до борщу

Про це Gazeta.ua каже Олена Зуб, футблогерка.

Інгредієнти:

яйце - 2 шт.

сир - 250 г

сулугуні - 50 г

сіль - за смаком

грузинські спеції - за смаком

мука - 3 ст. л.

Приготування:

Яйце змішати із сиром, дрібкою солі та мукою. Замішати тісто та сформувати човники із заглибленням в центрі. На застелене пергаментом деко викласти сирники по-аджарськи та змастити збитим яйцем. Випікати при 180 градусах 15 хвилин. Натерти сулугуні та змішати із грузинськими спеціями. Поглиблення випічки заповнити сиром, в центр вбити жовток. Посипати дрібкою перцю та покласти в духовку на три хвилини. Страву подати гарячою.

Цибулевий пиріг - ароматна випічка з хрусткою скоринкою. Страва виходить ситною та ніжною за рахунок начинки.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати сирники по-аджарськи в домашніх умовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі