четвер, 13 серпня 2020 09:20

Грушевий сніданок: сирний тарт начиняють карамельною начинкою

Простий та ефектний тарт з грушею нікого не залишить байдужим. Його можна смакувати на сніданок або для перекусу в полуденок.

У цьому французькому пирогові груша гармонійно поєднується з сиром, збалансовуючи смаки.

Також в начинку можна додати пряну зелень: чебрець, розмарин, зелений базилік.

Автор: ivona.bigmir.net
  Страви з грушею: легкий рецепт літнього тарту
Страви з грушею: легкий рецепт літнього тарту

Інгредієнти:

100 г вершкового масла

180 г борошна

1/4 ч. л. солі

6 ст. л. води

Для начинки:

250 г маскарпоне

70 г сиру брі

80 г цукру

2 яйця

2 ст. л. кукурудзяного крохмалю

4 груші

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний перекус: розкрили секрет ніжних сирників

Приготування:

Шматочки холодного масла розтерти з просіяним борошном в крихту. Додати сіль, крижану воду і замісити тісто. Загорнути в плівку і покласти в холодильник на півгодини.

Маскарпоне змішати з цукром, яйцями і крохмалем. Сир брі нарізати середніми шматочками і додати в суміш.

Груші очистити від шкірки і нарізати невеликими пластинками.

Тісто розкачати і укласти у форму діаметром 20 см, зробити бортики.

На тісто викласти шматочки груші і залити сирною сумішшю. Випікати при 180 ºС 30 хв.

Влітку справжній "злочин" не приготувати малинові мафіни. Адже це проста і водночас смачна випічка. Готується швидко. Зазвичай, десерт подають до чаю, холодного молока чи кави.

Зараз ви читаєте новину «Грушевий сніданок: сирний тарт начиняють карамельною начинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі