вівторок, 04 серпня 2020 10:00

Як приготувати мафіни з малиновою начинкою

Влітку справжній "злочин" не приготувати малинові мафіни. Адже це проста і водночас смачна випічка. Готується швидко. Зазвичай, десерт подають до чаю, холодного молока чи кави.

Автор: xvatit.com
  Випічка виходить ніжною, повітряною і легкою за структурою
Випічка виходить ніжною, повітряною і легкою за структурою

Інгредієнти:

яйце - 4 шт.

вершкове масло - 100 г

цукор - 120 г

борошно -150 г

розпушувач - 1 ч. л.

молоко - 50 мл

ванільний екстракт - 1 ч. л.

склянка малини

Приготування:

Збити масло з цукром, ввести по одному яйцеві, додати ваніль, молоко та просіяне з розпушувачем борошно. Замісити тісто. Всипати ягоди і обережно перемішати. Викласти суміш в форми для мафінів. Випікати в розігрітій до 170-180 градусів духовці півгодини. Прикрасити десерт ягодами малини та цукровою пудрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мафіни з кабачків: розкрили рецепт смачної літньої страви

Мафіни з горіхами і курагою - десерт з вигадкою. Здається, усе просто, але смак відрізняється від звичайних кексів. Вони мають ніжну текстуру.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати мафіни з малиновою начинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі