середа, 20 липня 2016 14:20

Фінські коржики ідеально підходять для бутербродів

Фінські коржики є ідеальним перекусом. Вони ситні та легкі. Їх можна мастити вершковим маслом, поєднувати з сиро, ковбасою та овочами або просто їсти з першими стравами. Інгредієнти для цих простих і дуже смачних коржиків знайдуться на кожній кухні. Найкраще їсти їх теплими замість хліба.

Автор: http://svitla-4ok.livejournal.com/
 

Інгредієнти:

Картопляне пюре - 300 г

Борошно - 150 г

Олія - ​​30 мл

Яйце - 1 шт.

Сіль - 1/2 ч. л.

Приготування:

Відваріть картоплю в підсоленій воді. Воду злити, а картопля потовкти в пюре. Охолоджене пюре посолити і додати яйце.

Додати борошно і вимісити тісто. Якщо воно буде липким, можна помастити руки олією.

Тісто має набиратися на ложку і не бути занадто щільним.

Посипати стіл борошном і сформувати 6-7 кульок. Обкачати їх у борошні і притиснути, зробивши коржі.

Перенести їх на деко, застелене пергаментним папером.

Зробити часті проколи виделкою. Помастити зверху оливковою олією і випікати в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці.

Читайте також: У їстівні шашки з вершкового сиру додають ароматну салямі

Подавати теплими з вершковим маслом, сметаною і улюбленими намазками.

Зараз ви читаєте новину «Фінські коржики ідеально підходять для бутербродів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі