вівторок, 29 вересня 2020 13:00

Екзотичний та пікантний: розкрили секрет гарбузового супу-пюре з кокосом

Екзотичний та пікантний: розкрили секрет гарбузового супу-пюре з кокосом
Для пікантності додають червоне вино. Фото: Valeria Boltneva from Pexels

Гарбузовий суп обожнюють гурмани з усього світу. Адже він багатий бета-каротином, вітамінами В1, В2, С, Е, РР, а також калієм, кальцієм, магнієм, цинком, фосфором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страва сезону : Клопотенко показав гарбузову запіканку з сиром

У страву додають моркву, картоплю, кабачки та будь-які інші овочі за бажанням. Гарбуз чудово поєднується із більшістю продуктів. Щоб зробити страву ситнішою - варять на курячому бульйоні.

Інгредієнти:

гарбуз - 1 шт.

вода - 2 склянки

кокосове молоко - 1-2 склянки

мед - 1 ст.л.

сіль - за смаком

кориця - 1 ст.л.

кокосова стружка - 1-2 склянки

Приготування:

Очистити та нарізати гарбуз кубиками. Обсмажити на оливковій олії протягом кількох хвилин. Додати воду і тушкувати близько 15 хвилин на середньому вогні. Отриману суміш збити у блендері. Додати мед, корицю і кокосове молоко, перемішати. Додати кокосову стружку та повторно нагріти, не доводячи до кипіння. Посолити за смаком. Подати, прикрасивши грінками.

Ніжний, красивий і дієтичний крем суп з цвітною капустою - корисний та оригінальний обід. Урізноманітнити страву можна, додавши варені креветки, або бекон.

Зараз ви читаєте новину «Екзотичний та пікантний: розкрили секрет гарбузового супу-пюре з кокосом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі