середа, 05 серпня 2020 14:04

Суп-пюре з цвітної капусти готують за 20 хвилин

Суп-пюре з цвітної капусти готують за 20 хвилин
Фото: 1000.menu Щоб суп вийшов смачним головка капусти має бути щільною, білого або світло-кремового кольору.

Ніжний, красивий і дієтичний крем суп з цвітною капустою - корисний та оригінальний обід. Урізноманітнити страву можна, додавши варені креветки, або бекон. А щоб зробити ситнішою, суп варять на курячому бульйоні.

Інгредієнти:

вода – 1,5 л

цвітна капуста – 0,5 кг

корінь петрушки – 1 шт.

морква – 1 шт.

цибуля – 1 шт.

рослинна олія – 3 ст. л

креветки – 300 г

Приготування:

Налити на дно каструлі невелику кількість рослинної олії і підсмажити дрібно порізану цибулю і моркву.

Додати нарізаний крежечками корінь петрушки. Залити овочі водою і варити 15 хвилин.

Опустити в овочевий бульйон розділену на суцвіття капусту. Відварені овочі подрібнити в блендері. Отриману масу розвести бульйоном до консистенції пюре. Прикрасити креветками та зеленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літній обід: назвали 3 наваристі супи з кабачків

Для крем-супів можна не купувати спеціальних продуктів. В кожному холодильнику знайдеться морква, цибуля і плавлені сирки.

Зараз ви читаєте новину «Суп-пюре з цвітної капусти готують за 20 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі