четвер, 17 вересня 2020 11:17

Страва сезону : Клопотенко показав гарбузову запіканку з сиром

Страва сезону : Клопотенко показав гарбузову запіканку з сиром
Страви з гарбузом: Клопотенко показав ніжну запіканку. Фото: tsn.ua

Восени традиційним десертом є гарбузові пироги. Їх молжна зробити ніжнішими, якщо підмішати сиру.

Рецепт своєї запіканки розповів кухар Євген Клопотенко.

Його повітряна запіканку з гарбузом вражає легкістю приготування.

Інгредієнти:

гарбуз 500 г

сир - 400 г

яйця - 2 шт.

борошно - 2 ст. л .

цукор - 3 ст. л.

цукор ванільний -1 ч. л.

масло вершкове - 1 ст. л.

сіль - 1 щіпка;

шоколад -1 плитка

Приготування:

Гарбуз запекти в духовці за температури 180 градусів 30 хвилин. Ложкою вибрати м'якоть гарбуза в миску.

Додати до м'якоті гарбуза 400 г сиру, 2 яйця, 3 ст. л. цукру і 1 ч. л. ванільного цукру.

Додати до маси 2 ст. л. рисового борошна. З ним у запіканки ніжніша структура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліза Глінська розкрила секрети ідеального поєднання фруктів і ягід

Перебити всі інгредієнти блендером до однорідної кремової маси.

Викласти отриману масу у форму для запікання. Пекти за температури 180 градусів 40 хвилин до рум'яної скоринки.

Потім потерти запіканку тертим шоколадом.

Також ефектно виглядають і колючі торти. У них важливі не тільки начинка, а й прикраси. Замість звичних фігурок тварин чи квітів, на них можна зобразити кактуси.

Не дивлячись на не дуже хорошу славу цих рослин, з ними десерти виглядають вишукано та стильно.

Зараз ви читаєте новину «Страва сезону : Клопотенко показав гарбузову запіканку з сиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі