неділя, 25 лютого 2024 14:30

Ароматні і пишні: як за мінімум часу спекти цукрові булочки

Ароматні і пишні: як за мінімум часу спекти цукрові булочки
Рецепт булочок з цукром для перекусу Фото: pinterest

Коли не хочеться довго возитися з тістом і стояти біля плити, спечіть ароматні булочки.

Процес приготування займе максимум 40 хвилин, пише pixelinform.

Вони чудово підійдуть до гарячих напоїв.

Інгредієнти

сир – 250 г;

борошно – 250 г;

яйця – 3 шт.;

цукор – 60 г;

молоко – 1 ст. л.;

олія – ​​2 ст. л.;

розпушувач – 10 г;

ванільний цукор – 10 г;

сіль – 1 щіпка.

Як приготувати

Для початку потрібно змішати сир із цукром, олією, сіллю.

Потім додати в заготівлю два яйця.

Масу краще збити блендером до однорідності.

Після цього потрібно ввести просіяне борошно з розпушувачем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хрумке тонке тісто і багато начинки: як приготувати вдома вишневі пиріжки з McDonald's

Потім тісто треба розділити на 12 частин, сформувати кульки та викласти на деко.

Заготовки необхідно змастити сумішшю з молока та жовтка, а потім посипати цукром.

Випікати булочки потрібно близько 20-25 хвилин при 180 градусах.

Якщо маєте вдома кисломолочний сир, приготуйте своїм рідним пончики-брусочки.

Рецепт давній, за яким пекли цей смаколик наші мами та бабусі. Такі пончики найбільше обожнюють діти. Після смаження пончики можете присипати пудрою. Але вони ще й ідеально смакують зі сметаною.

Зараз ви читаєте новину «Ароматні і пишні: як за мінімум часу спекти цукрові булочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі