середа, 01 липня 2020 17:11

Як приготувати низькокалорійну кабачкову ікру

Кабачков ікра - коронна літня страва. Проста, але водночас доступна і ситна. Вважається дієтичною, адже на 100 грамів містить 83 калорії. При цьому вимагає мінімум зусиль під час приготування.

Автор: maximum.fm
  У страву входять низькокалорійні продукти, які легко засвоюються організмом.
У страву входять низькокалорійні продукти, які легко засвоюються організмом.

Інгредієнти:

кабачки – 500 г

цибуля – 250 г

морква – 300 г

часник – кілька зубчиків

олія – 80 мл

томатний сік з м'якоттю – 600 мл

сіль, цукор, оцет – по 1 ч. л.

чорний і червоний перець, мелений лавровий лист – за смаком

Приготування:

Нарізати кабачки та моркву кружечками, цибулю великими шматками. Скласти в ємність для запікання. Додати часник, олію і томатний сік. Поставити в холодну духовку, запікати при 190 градусах 1 - 1,5 годин.

Дати овочам охолонути. Подрібнити у блендері. Додати спеції за смаком та перемішати. Подавати з хлібом, або грінками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачкову ікру варять з майонезом

Американський хот-дог ні для кого не новинка. А от український, це вже щось цікаве. Готують з картоплі та сосиски.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати низькокалорійну кабачкову ікру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі