вівторок, 13 жовтня 2020 16:38

Як приготувати ароматний обліпиховий чай

Як приготувати ароматний обліпиховий чай
Вітамін С зміцнює імунітет і проявляє потужні антиоксидантні якості. Фото: Fotolia

Обліпиховий чай не лише має насичений смак та відмінно зігріває восени, але й позитивно впливає на здоров'я. Підвищує імунітет, налагоджує метаболізм, робить шкіру сяючою.

Кількість вітамінів в обліпиховому чаї зашкалює і практично нічим не поступається свіжим ягідкам.

Інгредієнти:

ягоди обліпихи - 100 г

кориця - 2 палички

окроп - 500 мл

мед - 2 ч.л.

Приготування:

Помити й перебрати ягоди обліпихи. Добре потовкти, скласти в чайник для заварювання разом з соком, що виділився. Додати палички кориці. Залити окропом і дати настоятися протягом 5 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати пряне гарбузове лате

З настанням холодів глінтвейн з'являється у багатьох ресторанах світу. Зазвичай, люди купують його на вулицях, щоб зігрітися та насолодитися пряним ароматом. Основа напою складає — червоне вино — має прекрасний антибактеріальний та антиокислюючий ефект.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати ароматний обліпиховий чай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі