середа, 30 листопада 2016 17:00

Адвентовий сирник запікають з ананасами

Адвентовий сирник запікають з ананасами
Фото: SFW

Рецепт дієтичного сирника, який печуть у період Адвенту – посту перед Різдвом Христовим публікує poradnikogrodniczy.pl.

Десерт солодкий, але не занадто калорійний. Секрет смаку делікатної випічки – у якості сиру.

Інгредієнти:

Сир – 500 г

Яйця – 4 шт.

Підсолоджувач – 5 ложок

Ванільний цукор – 1 пакетик

Пудинг – 1 пакетик (може бути ванільний чи вершковий)

Борошно – 1 ложка

Сіль – за смаком

Консервовані фрукти (персик або ананас)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В банановий лікер додають апельсинову цедру

Приготування:

Сир має бути добре помелений. Можна перетерти його макогоном чи ложкою. Перетерти яйця з підсолоджувачем, сіллю, ванільним цукром до пухкої маси.

Додати тертий сир і пудинг. Перемішати.

Покласти на дно форми папір. Викласти половину маси. Обваляти в окремій посудині фрукти у борошні. Викласти фрукти зверху на сирну масу. Викласти поверх решту сиру.

Пекти близько години при температурі 180 градусів.

Зараз ви читаєте новину «Адвентовий сирник запікають з ананасами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі