середа, 03 серпня 2016 11:05

2 незвичайні страви, які запікаються з плавленим сиром та беконом

Дуже простий в приготуванні і смачний сирний пиріг добре смакує з салатом зі свіжих овочів. Смак плавленого сиру не можна порівнювати з твердим. Вони зовсім різні. Плавлений сир робить страву ніжнішою та соковитішою.

Сирний пиріг з помідорами

Автор: valio.fi
 

Інгредієнти:

Молоко - 125 г

Плавлений сир "Вершковий" - 250 г

Борошно - 1 склянка

Вівсяні висівки - 47 г

Розпушувач для тіста - 1 ч. л

Оливкова олія - ​​75 мл

Цибуля - 1 шт.

Оливкова олія - ​​1 ст. л

Винний оцет - 1 ст. л

Цукор - 1 ст. л

Яйця - 2 шт.

Помідори - 200 г

Сіль - 10 г

Свіжий базилік - 2 гілочки

Приготування:

Змішати борошно, висівки і пекарський порошок. Додати 75 мл молока і олію. Замісити однорідне тісто.

Викласти тісто в змащену маслом форму для пирога.

Сформувати і добре притиснути до форми бортики.

Поставити в духовку випікатися на 10 хвилин при температурі 200 градусів.

Почистити і порізати цибулю. Обсмажити її на оливковій олії.

Додати оцет і цукор. Викласти цибулю на готову основу для пирога.

Змішати 50 мл молока, плавлений сир і яйця. Вилийте поверх цибулі.

Розкласти зверху скибочки томатів. Краще брати жовті і червоні - так пиріг буде виглядати ефектніше). Злегка підсолити помідори.

Випікати сирний пиріг 20 хвилин при 200 градусах.

Посипати свіжим базиліком - це ідеальний "компаньйон" для томатів.

Цибуля запечена з плавленим сиром і беконом

Автор: valio.fi
 

Хрустка запечена цибуля чудово смакує з сирною начинкою. Плавлений сир з грибним ароматом лисичок при запіканні розтікається по всій страві і дає незвичайний смак.

Інгредієнти

Вершки 20% - 50 г

Плавлений сир з грибами - 50 г

Цибуля - 5 шт.

Лисички - 100 г

Бекон - 170 г

Орегано свіжий - 15 г

Базилік (свіжий) - 15 г

Приготування:

Почистити цибулю. Зрізати верхню частину цибулини ( "кришечку") і відкласти.

Видалити з середини цибулини 2-3 цибулевих кільця. Стінки цибулини мають залишилися неушкодженими.

Дрібно порізати витягнуту частина цибулин і часник (3 зубчики).

Помити і подрібнити лисички.

На сковороду з розігрітим вершковим маслом викласти їх і прогріти до часткового випаровування рідини.

Додати цибулю і часник. Засмажити до золотистого кольору.

Додатидо грибів вершки і плавлений сир. Помішувати до утворення однорідної суміші.

На завершення посипати дрібно нарізаною зеленню.

Читайте також: Фаршировані помідори з м'ясом запікають 20 хвилин

Начинкою заповнити цибулю. Накрити їх зрізаними раніше "кришечками".

Загорнути кожну цибулину в скибочку бекону.

Запекти їх на грилі протягом 20 хвилин, до розм'якшення цибулин.

Зараз ви читаєте новину «2 незвичайні страви, які запікаються з плавленим сиром та беконом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі