середа, 25 серпня 2021 16:22

Як зробити перший день у школі для дитини особливим - креативні ідеї

Як зробити перший день у школі для дитини особливим - креативні ідеї
Для першого дня у школі можна придумати гарні сімейні традиції. Фото: pixabay

Щоб перший день у школі для дитини минув без стресу, його можна розбавити новими сімейними традиціями.

Наприклад, приготувати святковий сніданок, пише Motherly.

Варто приготувати улюблену страву дитини та з'їсти її разом. Якщо немає часу на сніданок, можна напередодні влаштувати святкову вечерю.

Ще варіант - прикрасити двері повітряними кульками, поки дитина спить. А коли прокинеться, її настрій перед першим шкільним днем неодмінно покращиться.

Гарна традиція - робити фото на пам'ять.

Можна залишити зворушливу записку в ланч-боксі. Підтримка рідних може кардинально змінити перший день у школі.

Показ мод можна організувати, якщо дитина модник чи модниця. Нехай приміряє все своє вбрання і обере найкраще для початку нового року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комаровський розповів, що робити, коли дитина нудиться

Час для батьків також має бути, бо перший навчальний день важливий для всієї родини. Відправивши дітей до школи, батькам можна погуляти або випити кави.

Діти зазвичай не люблять, коли батьки йдуть на роботу й лишають їх. Інші ж відчувають провину за те, що так учинили із малюками. У такому випадку може виникнути деструктивна програма перекладання провини. З'являється аргумент: "Ти ж любиш нові іграшки, цукерки, розваги? Щоб це все було, мамі чи татові потрібно ходити на роботу ". Тобто дитина з її невгамовними бажаннями наче змушує дорослого працювати.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити перший день у школі для дитини особливим - креативні ідеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі