неділя, 29 січня 2017 13:31

Як виглядали найперші авіаперельоти з малюками: архівні фото

Автор: http://www.gettyimages.com/
 

У 1953 році британські авіалінії British Overseas Airways Corporation (BOAC) винайшли спеціальну авіалюльку, зроблену за принципом гамака. Вона мала допомагати найменшим пасажирам та їх батькам, комфортно провести час у польоті.

Автор: http://www.gettyimages.com/
 

Аби батьки теж могли відпочити, люльки підвішували до відкритої полиці для ручної поклажі. Вважалося, що це абсолютно безпечно, бо конструкція люльки не дозволить дитині з неї випасти. Дітей потрібно було тримати на руках під час зльоту і посадки.

Автор: http://www.gettyimages.com/
 

Сучасні аналоги люльок для маленьких пасажирів не надто відрізняються від свого прототипу 1950-х років. Це люлька від British Airways попередником якої була BOAC. Пристосування давно не підвішують до стелі.

Автор: http://www.gettyimages.com/
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 помилок батьків при підготовці до перельотів з дітьмиА це пасажири 50-х на борту іншої європейської авіакомпанії - німецької Lufthansa. Дитяча люлька тут також є.

Сумнівний з етичної точки зору, але від того не менш популярний захід "дербі в підгузках" щорічно проходив у рамках ярмарку в Палісейдс-Парк, Нью-Джерсі, з 1946 по 1955 рік. Подібні "змагання" періодично проходять досі.
Зараз ви читаєте новину «Як виглядали найперші авіаперельоти з малюками: архівні фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі