середа, 03 серпня 2016 22:18

5 помилок батьків при підготовці до перельотів з дітьми

5 помилок батьків при підготовці до перельотів з дітьми

З появою всіляких допоміжних пристосувань, гаджетів і помічників для молодих батьків подорожі з дітьми стали набагато доступнішими і зручнішими.

Все ж деякі мами і тата роблять помилки, вирушаючи в подорож з дитиною на літаку, пише 4mama

Помилка №1. Віддати все речі в багаж.

На етапі пакування валізи треба правильно розподілити речі і частину з них взяти на борт в ручній поклажі. Вам може знадобитися запасний комплект одягу для дитини, а також запасна футболка для вас, якщо раптом дитина вас забруднить. Це ж стосується і розрахунку достатньої кількості підгузників для дитини. Беріть з невеликим запасом, аби вам точно вистачило на період польоту.

Помилка №2. Потрібні речі класти в самий низ.

Складіть речі в свій рюкзачок або сумочку таким чином, аби найуживаніші були першими. Так ви зможете швидко і без проблем знайти одразу те, що треба і не порпатися довго в багажі під час польоту.

Помилка №3. Віддати дитячий візок на стійці реєстрації.

Батьки, які подорожують із дитиною, мають право взяти з собою безкоштовно дитячий візок і провезти його безпосередньо до трапа. Там його вже заберуть працівники аеропорту і самі віднесуть в багажне відділення. В іншому випадку, якщо ви віддасте візок на етапі реєстрації, то вам доведеться решту часу не тільки носити дитину на руках, а й свої речі ручної поклажі.

Помилка №4. Залишитися без води.

На етапі проходження ручного огляду вас попросять викинути всю рідину в ємностях більше 100 мл. Заздалегідь подбайте про те, аби у вашої дитини була вода. Можна налити водичку в поїльник, але не повний, а приблизно половину. Також можна взяти соки в пляшечках не більше 100 мл кожен. В іншому випадку, якщо ви залишитеся без води, то вам доведеться її купити в зоні duty free. І ви не будете впевнені в тому, чи підійде вона вашій дитині. Крім того, вона може бути ще і з холодильника.

Помилка №5. Відсутність розваг для дитини на борту.

Якщо ви берете з собою тільки одну улюблену іграшку для свого чада, то робите велику помилку, адже вона дуже швидко може йому набриднути. В такому випадку вам в замкнутому просторі літака просто нічим буде розважати дитину. Тому закачайте мультики на свій смартфон або планшет, візьміть олівці, фломастери, розмальовки. Все це допоможе скрасити дозвілля вашій дитині і збереже нерви вам та іншим пасажирам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незабутня подорож: чим зайняти дитину в поїзді

Зараз ви читаєте новину «5 помилок батьків при підготовці до перельотів з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі