середа, 26 квітня 2017 17:39

3-річна українка знає герби всіх країн світу

Герби всіх країн світу знає 3-річна Злата Поплавська. Сьогодні у Києві вона встановила встановила рекорд України. Без помилки назвала 244 державні герби.

"Знання країн і їх гербів – це лише маленька частина того, чим дитина цікавиться і що знає. Ми не примушуємо її вчити. Просто їй це цікаво. Наша задача — задовольнити її допитливість і жагу до знань", - розповіла Gazeta.ua мама дівчинки Любов Олександрівна.

Автор: Тарас Подолян
  3-річна Злата Поплавська знає герби всіх країн світу
3-річна Злата Поплавська знає герби всіх країн світу

"Ми рано помітили феноменальні здібності доньки. У півтора роки вона навчилася читати. Зараз вже вміє писати і набирати слова на клавіатурі. Навчання їй дається легко. Цитує вірші українською, російською та англійською. Без проблем користується Гуглом, якщо їй потрібно щось знайти в Інтернеті", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мирослава Маслянка 7 місяців вишивала книгу своїх віршів

Автор: Тарас Подолян
  3-річна Злата Поплавська знає герби всіх країн світу
3-річна Злата Поплавська знає герби всіх країн світу

Рекорд зафіксували представники Національного реєстру рекордів України. Для Злати він — третій. Перший встановила в 1,8 роки. Назвала прапори всіх країн світу. Другий здобула кілька місяців тому. Тоді назвала всі країни світу і показала їх на карті.

3-річний Арат Хоссейні з Ірану вражає інтернет своїми неймовірними вміннями. Нове відео трюків хлопчика, опубліковане його батьком Мохаммедом, зібрало за тиждень на Facebook понад 5,5 млн переглядів.

Зараз ви читаєте новину «3-річна українка знає герби всіх країн світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі