четвер, 29 січня 2009 18:43

Злодіїв переслідували всю ніч

Металевий бак для рідких хімікатів вагою в кілька тонн викрали з колишнього хімскладу в селі Княжа Криниця Монастирищенського району. Щоб його вивезти, злодії найняли автокран і вантажівку. Ємність планували продати.

— За допомогою автокрана повантажили бак на КрАЗ і поїхали, — розповідає начальник Монастирищенського райвідділу міліції 41-річний Борис Сухецький. — Однак "операція" не залишилася непоміченою. Мимо проїжджала машина, водій якої зацікавився, що робить вантажівка і кран на хімскладі в пізню годину. Зателефонував завгару місцевого сільгосппідприємства. Чоловік, у свою чергу, повідомив про крадіжку сільському голові Сергію Безштаньку. Той кинувся навздогін.

— Признатися, воно страшно було вночі, — каже сільський голова. — Відчуття було наче в детективному серіалі. Слава Богу міліція теж переслідувала злодіїв.

Погоня тривала всю ніч. Правопорушників затримали в Жашкові. Тепер автокран, вантажівка і металевий бак перебувають на штрафмайданчику міліції.

Зараз ви читаєте новину «Злодіїв переслідували всю ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі