пʼятниця, 02 листопада 2007 07:08

Застрелили підприємця Андрія Перехреста

25 жовтня о 19.36 до міліції Черкас подзвонили, що біля фітнес-клубу "Атлантіс" на вул. Маршала Красовського чути постріли.

— Коли приїхала патрульна машина, знайшли у дворі тіло чоловіка, — повідомляють в обласній прокуратурі. — У нього випустили п"ять куль.

Особу загиблого встановили. Ним виявився місцевий бізнесмен 43-річний Андрій Перехрест. Кажуть, двоє невідомих спочатку стріляли з пістолета по його "мерседесу". Підприємець вискочив і почав тікати. У нього вистрелили ще кілька разів. Подейкують, що невідомі зникли з місця злочину на таксі. Міліція склала їхні фотороботи.

Андрій Перехрест тримав фірму, що торгує піротехнікою. Того вечора приїжджав до фітнес-клубу, де кілька років тому познайомився з Тетяною Скороходько. Вона працює там менеджером. Тетяна й Андрій жили в цивільному шлюбі. Спершу винаймали квартиру. Згодом Перехрест купив трикімнатне помешкання в районі залізничного вокзалу в Черкасах. Жінка народила доньку Марійку. Дівчинці нині 2 роки.

До знайомства з Тетяною Андрій був одружений. Дітей від першого шлюбу не мав.

На місці знайшли 20 гільз від пістолета Макарова. У Перехреста влучили 11 куль.

Зараз ви читаєте новину «Застрелили підприємця Андрія Перехреста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі