понеділок, 13 серпня 2012 05:30

За Черкаси танцюватимуть 160 дівчат

У серпні черкаська команда вперше візьме участь у всеукраїнському шоу "Майданс". Із 200 учасників 160 дівчат.

— Це прикро, що хлопці такі неактивні. Треба відстоювати честь міста, а вони десь по лавочках сидять, пиво п'ють. Що то значить, якщо виступають 200 хлопців — зовсім інша енергетика, хлопці можуть і сильніше кричати, і ногою тупнути, — говорить 23-річний Максим Оробець, хореограф черкаської команди.

Нині учасники тренуються.

— 60 відсотків з них узагалі ніколи не танцювали, тому доводиться по 100 разів проганяти, поки не вийде. Коли я кажу: "Підняли праву руку, підстрибнули і присіли", то їм треба півтори хвилини, щоб зрозуміти, що я хочу. Доводиться повторювати кілька разів. А тут дуже важлива швидкість. Працюємо ми по 3-4 години на день. Усе покаже перший ефір — можуть бути всі сильні команди, а може, лише одна чи дві, — розповідає тренер.

Гроші від виграшу — 1 млн грн — обіцяють витратити на ремонт доріг.

— Наше завдання — запам'ятатися, тому ми робимо дуже яскраві образи. Можливо, їх багато-хто не зрозуміє, але головне, щоб на наступний день казали: "От Черкаси таке показали..."

Зараз ви читаєте новину «За Черкаси танцюватимуть 160 дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі