четвер, 21 січня 2010 18:16

Віталій Нагорнюк за свята схуд на шість кілограмів

Автор: фото: Наталія ПИСАРЕВА
  Депутат Черкаської міськради Олександр Давиденко  минулого року взимку відпочивав у Єгипті
Депутат Черкаської міськради Олександр Давиденко минулого року взимку відпочивав у Єгипті

"Газета по-українськи" запитала відомих людей Черкащини, де вони відпочивали на Новий рік і Різдво.

Депутат Черкаської міської ради 29-річний Олександр Давиденко на Новий рік ходив у лазню. Планує поїхати на Мальту:

— По традиції 31 числа з друзями ходив у баню. Очистився і морально, і фізично. Після бані ходили до міської ялинки, вітали друзів.

Давиденко вже декілька років має традицію — вибирає область і проїжджає її автомобілем.

— У мене є книжка "Визначні місця України", там викладені цікаві факти про всі села і міста, визначні пам"ятки. Цієї зими їздив у Вінницьку область. Там гарна старовинна архітектура, навіть середньовічні замки збереглися. Ще може поїду у Водяники покататися на лижах. Минулого року був — сподобалося.

Наприкінці лютого Олександр Давиденко хоче поїхати в "теплу" країну. Каже, що вибирає між Туреччиною, Єгиптом і Мальтою.

— Скоріше за все поїду в Мальту. Єгипет і Туреччина вже набридли.

Народний депутат України п"ятого скликання Наталя Горбенко, 54 роки, відпочиватиме після президентських виборів:

— Новий рік традиційно зустрічаю з родиною і друзями. Готую святковий стіл. Обов"язково холодець, олів"є, фарширую рибу. Даруємо одне одному невеличкі подарунки.

Наталя Горбенко їздила з друзями в Чорнобаївський район кататися на лижах. З"їжджала з невеликих пагорбів. Після закінчення президентських виборів планує поїхати відпочивати. Куди — ще не визначилася.

Поїхали покататися на лижах, а там — плюс дев"ять, трава зелена

— У мене в лютому буде день народження, то чоловік готує сюрприз, поки що не каже. Це в мене традиція вже їздити після виборчих кампаній, щоб і відпочити, і здоров"я поправити.

Екс-мер Черкас 62-річний Анатолій Волошин на Різдво пив лікувальну воду у Сваляві:

— На Різдвяні свята поїхали покататися на лижах. Вибрали Сваляву Закарпатської області. Приїхали, а там плюс шість — плюс дев"ять, трава зелена і сонце світить. Це в Черкасах морози стоять, там — справжня весна. Тиждень із сім"єю відпочивав. Ні про які лижі мови звісно не було. Гуляли на природі, пили водичку.

Новий рік Волошин традиційно зустрів удома.

— Уночі сусіди попросилися пускати феєрверки з нашого двору. То я думав, що і хату мені спалять. Випили з ними шампанського.


Генеральний директор товариства "Укргідроспецбуд" 51-річний Віталій Нагорнюк за свята схуд на 6 кг:

— Цього року вирішив поправити здоров"я. 11 днів провів у Хмільнику Вінницької області. Там цілющі радонові води. На Черкащині подібні є в Мельниках Чигиринського району і на Маньківщині. Люди дивуються, що в них гарно родить городина, а весь секрет у воді. Такої і в Швейцарії немає. Схуд на 6 кілограмів, почуваюся чудово.

Новий рік Віталій Іванович уже не вперше зустрічав у Римі.

— Традиційна італійська страва на Новий рік — баранячі лопатки. Її запікають у сухарях із медом. Там як і в нас до 24-ї ніхто не має права їсти, сидять і облизуються.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Нагорнюк за свята схуд на шість кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі