четвер, 16 жовтня 2008 15:42

Василя Коваля засипало в екскаваторі

13 жовтня в піщаному кар"єрі села Вергуни Черкаського району загинув 64-річний Василь Коваль. Чоловік працював екскаваторником  на підприємстві "Черкасикар"єр".

— Він того дня був вихідним, мав ремонтувати техніку, — розповідає помічник начальника управління МНС в області 41-річний Костянтин Проценко. — Але чогось виїхав у кар"єр. Можливо, хотів підзаробити. Навантажував пісок на машину. У кар"єрі одна сторона вертикальна. Висота сягала 15 метрів. Набирати пісок із неї не дозволяли з техніки безпеки. Але Василь Коваль поїхав саме туди. Коли зачепив ковшем,  стався обвал. Екскаватор із Ковалем засипало піском. Вантажівку ледь зачепило. Водій злякався й утік на машині. Нікого не повідомив, що сталося.

Близько третьої дня в кар"єр навідалися охоронці й побачили закиданий піском екскаватор.  Василя Коваля відкопали о шостій вечора. Він загинув. На екскаватор упало майже 100 т піску.

Зараз ви читаєте новину «Василя Коваля засипало в екскаваторі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі