четвер, 06 березня 2008 18:09

У Чорнобаї відкрили перший косметологічний кабінет

Автор: фото: Наталя ТАВАНЕЦЬ
  У косметологічному салоні в райцентрі Чорнобай Наталя Чабаненко робить  Аллі Мирончук омолоджуючу процедуру, яка підвищує тонус шкіри
У косметологічному салоні в райцентрі Чорнобай Наталя Чабаненко робить Аллі Мирончук омолоджуючу процедуру, яка підвищує тонус шкіри

"Ажіотажу ще немає. Хоча вже у перший день до нас прийшли дві дівчинки на лікування шкіри обличчя, простіше кажучи, вугрів", — каже 26-річна Наталя Чабаненко, співвласниця першого в Чорнобаївському районі косметологічного кабінету.

На його дверях на третьому поверсі поліклініки в Чорнобаях висить роздруківка послуг. Всередині — така ж із цінами. Є столик, шафа, лежак, накритий клейонкою. На столі — каталоги косметики.

Чорнобаївка Алла Мирончук, 28 років, прийшла на чистку шкіри. Переконана, кабінет у райцентрі дуже доречний.

— Не їхати ж у Черкаси, — каже вона.

Наталя відкрила кабінет разом із подругою Оленою Чаплинською, 28 років. Вони прослухали у Києві курси косметології, купили обладнання, оформилися підприємцями. Обидві жінки мають медосвіту і працюють медсестрами у поліклініці.

— У медицину я пішла лише тому, що мені подобалося займатися косметологією, — зізнається Наталя.

Кабінет пропонує вакуумну очистку з масажем, очищення пор, озонування, підтягуючий масаж, процедури з омолодження, маски. Лікують жирну та проблемну шкіру. Є косметологічний комбайн і вапоризатор із режимом озонування. Використовують іспанську косметику "Анубіс".

— Дуже популярний сьогодні курс пілінгу фруктовими кислотами, — розповідає Чабаненко. — Завдяки йому відбувається оновлення верхнього шару шкіри.

Вартість послуг коливається від 3 грн за озонування або очищення пор до 60 грн за пілінг кислотами. За 5 грн роблять вакуумну чистку, ензимний пілінг і масаж шкіри.

— Думаємо купити лазер для видалення небажаного волосся, бо вже дзвонять, запитують. Але сумніваємося, чи він окупиться, — ділиться планами Наталя.

Кабінет працює з 9.00 до 17.00, крім вихідних.

Зараз ви читаєте новину «У Чорнобаї відкрили перший косметологічний кабінет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі