четвер, 27 березня 2008 17:59

Танцюристи з Умані стали другими на конкурсі балетмейстерів

У Харкові відбувся 2-й конкурс балетмейстерів, який проходить раз на два роки. У ньому взяли участь майже 50 професійних хореографів.

Цьогоріч на заході представили авторські твори з елементами народної, класичної та сучасної хореографії. Уманський народний аматорський ансамбль сучасного танцю "Візаві" вперше брав участь у фестивалі.

— Їздили за власні гроші, — розповідає керівник "Візаві" 33-річна Людмила Андрощук. — На конкурсі представили три танцювальні композиції: "Протистояння", "Порив" та "Розчарування". Дві останні зайняли призові місця в номінації "Сучасний танець".

Перше місце посіли господарі фестивалю — харків"яни. Уманський ансамбль за композиції "Порив" та "Розчарування" отримав друге і третє місця відповідно.

— Нас запросили на Міжнародний конкурс аматорських колективів, який відбудеться у квітні цього року в Полтаві, — каже Андрощук.

Зараз ви читаєте новину «Танцюристи з Умані стали другими на конкурсі балетмейстерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі