понеділок, 22 липня 2013 07:15

Що з вами траплялося в їдальнях?

15 липня в Каневі виписали з лікарні 31 студента. За тиждень до того вони отруїлися в їдальні природоохоронного заповідника. Всіх забрали в інфекційне відділення. Ми запитали жителів області: які випадки з ними траплялися у їдальнях?

Ілона Ланчук, 23 роки, місто Черкаси:

— У шкільній їдальні побачила, як кухарка насипала в тарілки руками салат із капусти. Тоді взяла жирну тряпку й почала нею протирати стіл. А потім — знову взялася за страву. Після того в їдальні брала тільки булочку або печиво.

Іван Лила, 21 рік, місто Чорнобай:

— В університетській їдальні замовив суп і бутерброд. Наша Мальвіна — так ми називали завідувачку кафе — подавала гарячу тарілку, не втримала, і суп вилився мені на нові штани. Ошпарив ногу. А вона кричить: "Тряпку бери і пол витирай!". Я пішов, гроші залишив їм у подарунок.

Олег Красноставець, 39 років, село Соколовочка Тальнівського району:

— На поминальному обіді в місцевій їдальні подавали затірку з молоком. Ложкою перемішав, бо гаряче. Дивлюся — в тарілці плаває чорна довга волосина. Хотів виказати кухарці, але стало соромно, що в людей тут горе, а я зі своєю лапшою буду скандалити.

Іван Котик, 54 роки, місто Тальне:

— Коли вчився в училищі, був черговим на кухні. З хлопцями чистили два відра картоплі. Побачили, як у куховарки пельмень випав із каструлі на підлогу, вона його підняла й кинула назад. Ми почали варити собі їсти самі. Але довго не протягнули, через тиждень пішли їсти у столовку.

Марина Онопрієнко, 24 роки, місто Умань:

— У меню університетської їдальні з'явилась піца. Коштувала 6 гривень. Ми з подругами були дуже голодні, тому з'їли одразу по дві штуки. Через пару годин почало нудити, піднялась температура. У медпункті не повірили, що ми отруїлись в університеті.

Зараз ви читаєте новину «Що з вами траплялося в їдальнях?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі