пʼятниця, 12 жовтня 2007 07:12

Розбилися брат і сестра Пшеничні

7 жовтня близько першої ночі на станції Поташ Маньківського району авто з 21-річним Ігорем Пшеничним та його сестрою Оксаною, 19 років, врізалося в дерево. Ігор загинув одразу. Оксана померла в лікарні.

— Такого похорону в нашому селі не було, — плаче сусідка загиблих 57-річна Валентина Галайденко з Малої Маньківки. — Людей прийшло понад тисячу. Стільки на жодний похорон не збиралося. З"їхалися навіть із навколишніх сіл. Була й київська міліція, в якій працював Ігор. Із Оксаниного Тальнівського технікуму несли понад сто вінків. Навколишні дороги позаставляли машинами.

Жінка розповідає, що Ольга та Петро Пшеничні втратили дітей. Оксана й Ігор були вихованими, добре навчалися. Після армії хлопець влаштувався на роботу до міліції. Оксана два роки навчалася в технікумі. Цього року перейшла на заочне відділення та почала працювати оператором комп"ютерного набору.

— У три години ночі я почула страшний ґвалт. То Оля кричала... Ховали дітей у весільному вбранні, з букетами. Спекли коровай, несли весільне гільце... Якось одній сільській жінці наснився сон. Ніби Ігор одружувався на Оксані. У сні вони були у весільному вбранні, — плаче сусідка. — Поховали їх в одній ямі. На одному хресті — дві таблички.

Зараз ви читаєте новину «Розбилися брат і сестра Пшеничні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі