четвер, 25 вересня 2008 17:19

Роман Бодяго потонув із машиною

Надвечір у неділю службовці Золотоніської військової частини витягли з Дніпра червоний "Фольксваґен Венто". У салоні авто побачили 41-річного Романа Бодяго з військового селища "Оршанець" Черкаського району. Чоловік лежав на задньому сидінні обличчям донизу.

19 вересня Бодяго разом із ровесником Юрієм Баєм і 28-річним Віктором Кононком приїхали порибалити в Золотоніський район.

— Вони зупинилися на березі затоки Дніпра в районі дачного кооперативу "Прибой", що поблизу села Коробівки, — розповідає 33-річний Олег Ткаченко з обласного управління МНС. — Юрій і Віктор на човні попливли рибалити. А Роман залишився на березі. На тому місці територія з невеликим нахилом до Дніпра. Чоловік ліг відпочити у своєму "фольксваґені". Коли рибалки повернулися, машини на місці не було. Вони подумали, що товариш кудись  поїхав.

Наступного дня друзі Бодяги почали хвилюватися. Шукали в затоці. Неподалік плавав човен із рибалками. У них було обладнання, що показує місця, де є риба. За 20 м від берега прилад зафіксував щось велике. Рибалки запідозрили, що машина на дні річки. У суботу викликали рятувальників і водолазів. Авто знайшли на чотириметровій глибині. Воно лежало догори колесами.

Роман Бодяго працював начальником відділу комплектування військової частини в Оршанці. У березні цього року пішов у відставку. Мав звання підполковника.

— До останнього сподівалися, що він поїхав до друзів чи родичів, — каже начальник відділу кадрів частини 37-річний Олександр Цілюрик.

Поховали Романа Бодяго в селі Геронимівка, поряд із Оршанцем. У нього залишилися дружина Ольга і 8-річний син Артем.

Зараз ви читаєте новину «Роман Бодяго потонув із машиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі