четвер, 11 листопада 2010 19:16

Понад вісім тисяч абонентів лишилися без зв'язку

"З телефонним зв'язком твориться щось неймовірне. Торік "Укртелеком" замінив нам номер телефону. Раніше починався на 45, зараз — на 32. Ми так раділи, що буде нова станція й телефони працюватимуть без проблем. А новенька виявилася гірше старенької. Бо раніше телефони працювали справно. Цього літа не було зв'язку підряд днів 10. Казали, якась поломка на станції. Зранку 28 жовтня знову телефони "замовкли". Зв'язку не було до вечора 1 листопада. Оператор сказала, що бомжі порізали кабель у підвалах. 4 листопада знову телефон не став працювати. Тепер якщо хтось набирає номер, автомат відповідає, що напрямок перевантажений. В "Укртелекомі" сказали, що поломка на станції. Оце такий у них "офігенний" сервіс. Для мене телефонний зв'язок важливий, бо працюю вдома й треба постійно дзвонити. Виходить якщо ціну за зв'язок по місту піднімати, то тут як тут, рахунки справно виставляють. А як бути з моральним збитком споживача?"

Тетяна Іванівна, 50 років, Черкаси


Кореспондент "ГПУ" набрала номер ремонтної служби "Укртелекому" 1508. Голос робота по складах відповів "Чекайте з'єднання". Далі протягом 1,5 хв. повторив шість разів. Нарешті оператор відповіла, що на номер, який починається 32 додзвонитися не можна, бо на станції аварія.

— Пошкодження програмного забезпечення, збій програми, — пояснила Лариса Пушкова, начальник станційного цеху.

Додала, що обладнання стоїть з 2002 року, корейського виробництва. За більш детальною інформацією Лариса Миколаївна порадила звернутися до начальника технічного забезпечення Віталія Кушніра.

— Програма дала збій. Понад 8 тисяч абонентів залишилися без зв'язку, — пояснює Віталій Миколайович. — Власними силами таку поломку усунути ми не в змозі. До корейців їхати далеко. Тому запросили дніпропетровське сервісне підприємство комунальних систем. У нас з ними договір про співпрацю. Якщо зв'язку не буде більше як добу, автоматично робиться перерахунок абонплати. Щодо минулого разу, то там дійсно бомжі вкрали близько сотні метрів кабелю.

Зараз ви читаєте новину «Понад вісім тисяч абонентів лишилися без зв'язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі