четвер, 17 грудня 2009 18:28

Новий рік у гавайському стилі коштує 650 гривень

Автор: фото з архіву агентства ”Едем”
  На новорічній вечірці факіри показують трюки з вогнем, кинджалами та ходять по битому склу
На новорічній вечірці факіри показують трюки з вогнем, кинджалами та ходять по битому склу

У Черкасах із новорічними привітаннями додому чи до офісу можна запросити Святого Миколая, Діда Мороза, Снігурку або ж цілий вертеп. 20-хвилинне привітання одного актора коштуватиме від 100 грн. Програми для дорослих і дітей різні.

Черкаська агенція з організації свят "Лимонад" пропонує влаштувати бал-маскарад, новорічний вогник або Новий рік у гавайському стилі. Двогодинна програма коштує 650 грн.

Окрім традиційних Діда Мороза і Снігуроньки, на новорічні вечірки запрошують клоунів, чарівників, факірів і ляльок-гігантів. Популярні виступи шоу-балетів, які показують еротичне шоу, ретро, латиноамериканські, східні, українські, циганські, бразильські танці.

— Також пропонуємо шоу мильних кульок. Ви самі зможете взяти участь у ньому, опинившись усередині мильної кульки, — розповідає співвласник агентства "Едем" Євгеній Шулежко, 30 років. — Також можна замовити стриптиз Діда Мороза або Снігурки. Пародії на Вєрку Сердючку, Аллу Пугачову, Філіпа Кіркорова.

Більшість агентств самостійно прикрашають залу, організовують музичний супровід і привозять костюми для учасників вечірки.

— Найкраще замовити святкування у спеціалізованому агентстві, яке укладе з вами договір. Бо перед святами активізуються шахраї, які просто видурюють у людей завдатки і зникають із грошима, — каже Шулежко.

Якщо працюю чотири години і переодягаюся в Снігуроньку, тоді беру від 1700 до 2000 гривень

Учасниця шоу "Україна має талант", актриса обласного драмтеатру 26-річна Оксана Блащук із Черкас працює на корпоративах ведучою і має власне вогняне шоу. За годину роботи, як ведуча свята для півсотні людей, бере 1 тис. грн.

— Якщо працюю чотири години і переодягаюся в Снігуроньку, тоді беру від 1700 до 2 тисяч гривень, — розповідає Оксана. — Ціна залежить від кількості запрошених і програми. Якщо вона насичена переодяганнями, з клоунами, акробатами, конкурсами, артистами, вогняним шоу, то ці номери оплачуються окремо. Наприклад, мій виступ із вогняними кулями коштує 500 гривень. У святкові дні буду працювати через день. Замовлення починаються з 18 грудня. Перший виступ буде в київському ресторані "Фараон". А з 20 грудня вже підуть черкаські замовлення.

Що можна замовити на Новий рік:

Тамада — від 900 грн

Дід Мороз, Снігурка —  експрес-привітання від 100 грн, корпоратив — від 250 грн

Вертеп — від 300 грн

Шоу-балет — від 250 грн за танець

Музика — від 1000 грн за вечір

Шоу мильних кульок — від 250 грн

Фокусник — від 1100 грн

Факір — від 800 грн

Клоуни — від 250 грн за годину виступу

Ляльки-гіганти — 800 грн

Феєрверк — від 500 грн

Прикрашання зали — від 100 грн

Зараз ви читаєте новину «Новий рік у гавайському стилі коштує 650 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі