четвер, 30 липня 2009 18:22

Новий цех на 400 робочих місць з"явиться в Тальному

Новий виробничий цех на 400 робочих місць за кілька місяців завершить будувати в Тальному фірма "Влад +". Тут виготовлятимуть електрообладнання для автомобілів БМВ, "фольксваґен", "ауді", "шкода" та "мерседес".

— Ми вже 10 років співпрацюємо з німецькою фірмою АВ Elektronik, — каже керівник підприємства 52-річний Владислав Левицький. — Німці хочуть здешевити свою продукцію, бо ручна робота в Європі коштує дорого.

Спочатку електрообладнання для німецьких автомобілів виготовляли в Києві. Потім Левицький переніс виробництво до Тального. Обладнання встановили у відремонтованому колишньому ситроцеху. 2006 року запустили першу лінію. На ній працювали жінки віком до 35 років. Німці прискіпливо перевіряли якість регуляторів світла. Але за останній рік жодної скарги від них не надходило. Нині великовагові фури з Німеччини щотижня привозять до Тального деталі й забирають готову продукцію.

— Ми плануємо ще побудувати в Тальному завод на тисячу робочих місць, — говорить Владислав Костянтинович. — За зиму зробимо проект і підготовчі роботи, а з весни почнемо.

Підприємство також виробляє деталі для чеської фірми Kabeltechnik.

— Чехи було знайшли партнерів на Закарпатті, — згадує Левицький. — Менш ніж за рік відмовилися, бо їх не влаштовувала якість. Через концерн "Шкода" вийшли на "Влад +". Нині задоволені.

Щоб влаштуватися на роботу до Левицького треба заповнити анкету та пройти співбесіду. Продукцію нових працівників аналізує служба якості.

Зараз ви читаєте новину «Новий цех на 400 робочих місць з"явиться в Тальному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі