середа, 05 січня 2011 17:24

Наркоманка представлялася дружиною мера

Міліціонери затримали двох шахраїв, які вимагали гроші в підприємців від імені дружини мера Черкас — Анжели. Вимагачами виявилися наркомани.

Напередодні до міського голови Сергія Одарича звернувся знайомий підприємець. Сказав, що йому телефонувала жінка, яка назвалася дружиною Одарича Анжелою. Просила дати гроші одній малозабезпеченій родині. Підприємець грошей не дав, бо особисто знав Анжелу. Згодом вирішив перетелефонувати мерові. Той теж здивувався.

— Про ще один випадок уранці наступного дня мені сказав інший знайомий, — згадує 43-річний Сергій Одарич.— Схема була такою ж: жінка представилася моєю дружиною, просила кошти на допомогу. Ми призначили зустріч і звернулися до правоохоронців. Через півгодини двоє шахраїв — чоловік і жінка, були затримані.

Виявилося, що таким чином вони обманули п'ятьох підприємців.

— Коли до мене приходять із проханнями а-ля "ми від мера міста", то я спокійно дістаю телефон і кажу: "Давайте, я йому подзвоню і запитаю про вас". Працює безвідмовно, хоч я з мером не знайомий взагалі, — розповідає черкаський підприємець Дмитро Зорін.

Випадки, коли людей обманюють від імені Одаричів, траплялися й раніше. Три роки тому покупці квартири в Черкасах вимагали від продавців знижки, бо нібито купували квартиру для мера. Ще раніше у Броварах на конезаводі дорого продавали коня, мотивуючи це тим, що його замовив мер Черкас.

Зараз ви читаєте новину «Наркоманка представлялася дружиною мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі