четвер, 23 жовтня 2008 18:02

На боксерському турнірі чекають Віталія Кличка

На боксерському турнірі чекають Віталія Кличка

25 жовтня в Черкасах боксер Сергій Федченко захищатиме титул інтерконтинентального чемпіона за версією IBF у суперлегкій вазі до 63,5 кг. Його суперник — аргентинець Хуан Альберто Годой. Бій відбуватиметься в палаці спорту "Будівельник".

Боксери приїдуть у п"ятницю. Тоді ж заплановане зважування. Дві ночі ночуватимуть у Черкасах. Боксерський вечір організовує промоутерська компанія братів Кличків K2 East Promotions. Можливо, на турнірі буде Віталій Кличко. Загалом у суботу в Черкасах відбудеться вісім боксерських боїв.

Сергій Федченко живе й тренується у Харкові. На професійному ринзі шість років. Провів 21 поєдинок. У всіх святкував перемогу. Дев"ять боїв виграв нокаутом. Боксерові притаманні яскрава класична техніка ведення бою, швидкість, серійна робота, відчуття дистанції і найоптимальнішого моменту для удару, а також вміння швидко знаходити слабкі сторони суперника. У травні цього року Сергій Федченко відібрав пояс інтерконтинентального чемпіона в темношкірого шведа угандійського походження Пітера Сімо. За продемонстровану техніку Сергій отримав прізвисько "Професор". Його суперника-аргентинця називають "Чудо".

Турнір у Черкасах стане четвертим організованим у регіонах цього року компанією К2.

25 жовтня, палац спорту "Будівельник", 19.00. Ціна квитка 30–500 грн.

Зараз ви читаєте новину «На боксерському турнірі чекають Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі