четвер, 03 грудня 2009 18:04

На 12 котів Галина Колесникова витрачає 300 гривень щомісяця

Автор: фото: Віталій ІВАНЧЕНКО
  Черкащанка Галина Колесникова  годує котів у дворі будинку. У вісім  піал розкладає тушковане коров’яче вим’я
Черкащанка Галина Колесникова годує котів у дворі будинку. У вісім піал розкладає тушковане коров’яче вим’я

Близько 300 грн щомісяця витрачає на утримання 12 котів Галина Колесникова, 63 роки, із Черкас. Жінка обладнала біля багатоповерхівок притулок для них. Зробила огорожу.

Коти доглянуті, чисті. Господарка знає всіх по кличці. Каже, виловили усіх пацюків та мишей навкруги. Щодня о дев"ятій ранку і четвертій по обіді приходить до котячого притулку з торбиною їжі. Тварини виглядають піклувальницю біля її будинку, що метрів за 50 від їхнього житла.

— Починалося усе з кількох котів, — говорить Галина Павлівна. — Згодом їх побільшало: то самі приведуть, то люди підкинуть. Не можу дивитися, як тварина мучиться. Люди в нас недобрі: декому не подобається притулок, скарги пишуть.

Дівчатка в мене стерилізовані

Кілька разів на тиждень Колесникова їздить на базар, купує коров"яче вим"я.

— На день котикам іде кіло вим"я, коштує воно 8 гривень. Варю ще крупу, вермішель, — насипає в шість пластикових мисочок їжу. Бере наймолодшого кота Бандита. Інший вискакує їй на плече, лащиться. — Раз на три місяці купую краплі від бліх. Кожному даю по таблетці від глистів.

Просить не писати адресу притулку, щоб не напідкидали ще котів.

— Чоловік скоро з дому вижене. Получаю 800 гривень пенсії, а 300 тратю на тварин. Я більшу кількість не потягну. А от мій телефон у газеті напишіть — 63-30-83. Може, хтось додому захоче взяти котика. В мене які ось красавці, є породисті. Дівчатка стерилізовані.

Зараз ви читаєте новину «На 12 котів Галина Колесникова витрачає 300 гривень щомісяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі