пʼятниця, 09 листопада 2007 07:05

Миколу Яцюка привалило землею

У селі Соколівка Жашківського району 32-річний Микола Яцюк замінював іржаві труби домашнього водогону. Вранці 31 жовтня чоловік копав у дворі траншею глибиною 2 м, довжиною — 5 м. Присів. Працюючи не помітив, як на нього зсунулася земля.

— Її було стільки, що Миколу повністю накрило, — розповідають у прес-службі МНС у Черкаській області.

Знайшла Яцюка його дружина 28-річна Людмила, бухгалтер сільськогосподарського підприємства "Соколівка". Жінка прийшла з роботи на обід. Покликала батька Миколи, який живе через кілька хат. Вони витягли Миколу з ями. Чоловік був мертвим.

Микола Яцюк жив із сім"єю у центрі Соколівки. На роботу їздив до Жашкова, за 25 км від села. Працював у районній службі у справах дітей. Завідував сектором опіки, піклування та усиновлення.

— Микола був порядною людиною, — каже начальник відділу у справах дітей Жашківської райдержадміністрації Тетяна Ігнатюк. — У колективі його поважали. На похороні були не лише з районних, а й з обласної служб у справах дітей.

Батько покійного працює ветлікарем у Жашкові. Мати нині на пенсії. Син Олексій навчається в другому класі.

Зараз ви читаєте новину «Миколу Яцюка привалило землею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі