понеділок, 21 січня 2013 06:30

Губернатор вивіз речі з будинку

Останній тиждень ширяться чутки, що на Черкащині зміниться голова облдержадміністрації. Сергія Тулуба, 59 років, нібито призначать послом в Іспанію, або він стане радником президента.

— Думаю, це не відповідає дійсності. Сергій Тулуб часто посилається на дружні зв'язки з родиною президента. На відміну від "помаранчевих", "регіонали" своїх не здають. Проте якщо це і відбудеться, він усе одно залишиться в обоймі. Працюватиме десь у "своїй" галузі — енергетиці чи вугільній промисловості, — каже місцевий опозиціонер Леонід Даценко, 49 років. — Так було і з колишнім губернатором Черевком. Чутки про його відставку ходили весь час.

У прес-службі ОДА говорять, що Сергій Борисович у відпустці. Розмов про його звільнення не коментують.

Минулого тижня місцеві інтернет-ресурси повідомляли, ніби хтось бачив, як із будинку, що його орендує Сергій Тулуб на вул. Університетській у Черкасах, вивозили речі.

У середу їду туди. Навколо дому 2-метровий цегляний паркан. Біля залізної хвіртки дзвінок із вмонтованою відеокамерою. Натискаю кнопку двічі. Чекаю 3 хв. і тисну ще раз. Жодної реакції.

— Наче не вивозили звідти нічого, — каже сусідка губернатора, жінка років 65, називатися відмовляється. — Я його самого рідко бачила. Він приїхав машиною, заїхав у двір. Потом так само сів у машину і виїхав із двору.

Сергій Тулуб обіймає посаду голови Черкаської облдержадміністрації з квітня 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор вивіз речі з будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі