четвер, 14 травня 2009 17:24

Футбольний матч закінчився масовою бійкою

Минулої неділі в місті Городище матч дитячо-юнацьких команд "Юність" (Городище) і "ЛНЗ-Лебедин" закінчився бійкою. Господарі програвали 2:3. Битися почали на доданій хвилині.

— Винуватий суддя, який вчасно не присік грубість на полі, — розповідає уболівальник Микола Петренко, 59 років. — Батько городищенського хлопця не витримав, вискочив на поле. Тоді вилетів один зі спонсорів команди Лебедина, сильно його ударив. На допомогу одному та другому підбігли хлопці.

Махали кулаками та тягали один одного за футболки гравці та їхні батьки.

— Билося з десяток чоловік, — продовжує Петренко. — Про це третій день гуде район. Уже язик болить кожному розказувати. Грали хлопці віком 13–15 років.

За бійку арбітр дав гравцям-порушникам червону і жовту картки. Випадок розбиратиме федерація футболу Черкащини.

Звернення до міліції та лікарів не надходили.

— Діти трохи поштовхалися, — каже голова обласної федерації футболу 59-річний Володимир Фощій. — Чого туди встряли дорослі — невідомо. Сьогодні учасники конфлікту порозумілися. Тож нам розглядати немає чого.

Остання масова бійка на футболі відбулася 2007 року. Тоді у рамках чемпіонату області в місті Золотоноша місцевий "Спартак" приймав ФК "Тальне". Обидві команди боролися за виживання у вищій лізі. На останніх хвилинах суддя ухвалив кілька суперечливих рішень на користь господарів. Зав"язалася масова бійка. Порушили кримінальну справу. Двох тальнівських футболістів рішенням федерації пожиттєво відлучили від змагань.

Зараз ви читаєте новину «Футбольний матч закінчився масовою бійкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі