четвер, 16 жовтня 2008 15:52

Фото Олександра Давиденка надрукували на біґборді
10

"Газета по-українськи" опитала журналістів, посадовців, бізнесменів, митців і визначила 10 найбажаніших женихів області. До уваги брали особисті досягнення претендентів, статки, популярність, впливовість. Переможці наведені в алфавітному порядку за прізвищами.




Сергій Бобров, 35 років


Актор Черкаського театру ім. Шевченка. Найвідоміші його ролі Яго з "Отелло", Голохвастов у "За двома зайцями", Вакула в "Ніч перед Різдвом". Зараз у театрі готують виставу режисера Богдана Жолдака "Войцек", в якій Сергієві віддали головну роль. Мріє зіграти Гамлета. Із театром побував у Франції, Німеччині, Польщі, Румунії.

Бобров закінчив Дніпропетровське театральне училище. Каже, що любов до творчої роботи передалася йому від батьків. Хоч вони й були інженерами, але мати співала в хорі, батько грав на гітарі. У сім"ї на свята ставили вистави для друзів. Сергій грає в рок-гурті "Ефект метелика". Виступає у закладах "Космос-боулінг", "Міленіум", "Апельсин".

Власної квартири актор не має. Автомобілі зневажає й купувати їх не планує. До роботи дістається велосипедом. Забобонний, вірить у прикмети. Якщо на репетиції тексти зі словами героя впали на підлогу, то на аркуші треба обов"язково сісти — інакше роль не вдасться. Полюбляє неординарні вчинки. Колись узимку пішов кататися з гори на целофанових пакетах і зламав ногу. Вісім місяців носив гіпс.

Любить помідори. Готувати йому не до вподоби. Кинув палити, до курящих жінок ставиться нормально.

Має багато шанувальниць. Одна з них, 26-річна черкащанка Людмила, протягом року на кожній виставі дарувала йому червону троянду. Вони досі не знайомі, хоча поза театром він охоче спілкується із шанувальницями. Боброву подобається увага жінок.

Чи вільне твоє серце?

— Можна я не відповідатиму?



Олександр Давиденко, 27 років


Депутат Черкаської міськради. Начальник єдиного Центру з оформлення дозвільних документів у сфері господарської діяльності. Має кілька власних квартир в Черкасах. Їздить на червоному "шевроле". Офіційна зарплата — 3 тис. грн. Має дохід від оренди помешкань та викладацької роботи.

Батьки проживають у Смілянському районі. Мати — вчителька в школі, батько на пенсії, раніше працював на АЗС. Друзі характеризують Олександра як веселого, товариського й цілеспрямованого.

Давиденко найбільше любить подорожувати та займатися спортом. 5–6 год. на тиждень проводить у спортзалі. Конкретним видом спорту не захоплюється, виконує загальні вправи.

Каже, були такі жінки, які не відповідали на його любов. Деякі, навпаки, домагалися його прихильності. Однак Олександра постійно зраджують:

— Мабуть, у них природа така, — нарікає.

Через це ти досі неодружений?

— Скоріше, через те, що в мене немає вільного часу. Я не можу жити як хочу.

Олександр сам собі може приготувати їжу:

— Мені не потрібна ні кухарка, ні прибиральниця, ні домогосподарка. Я люблю хаос у житті.

Коронна страва: банановий торт. Олександр готує його часто.

Надає перевагу сухому й солодкому червоному вину. Не курить. До жінки з цигаркою ставиться негативно.

Торік на одному з перехресть у Черкасах з"явився біґборд із фото Олександра Давиденка на тлі квітів. Без підпису. Про цю подію говорило все місто, писали газети.

— Це мій фан-клуб почепив, — сміється чоловік. — У мене було кілька варіантів, але я й досі не знаю, хто це зробив.




Олег Кудактін, 32 роки


Власник кредитної спілки "Добрі гроші" та ще низки підприємств. Власник газети "Спорт і здоров"я". Єдиний холостяк серед депутатів обласної ради Черкас. Заступник голови фракції БЮТу. Закінчив історичний факультет Черкаського університету.

Живе у власній квартирі. Має кілька авто, але не вміє їздити — користується послугами водія.

Мати — пенсіонерка, працювала інженером. Батько нещодавно помер.

Раніше займався спортом. Нині, на це не має часу. Любить дивитися бокс, кікбоксинг, боротьбу.

Олегові друзі стверджують, що він більше бізнесмен, ніж політик.

Заради сім"ї ти міг би відмовитися від політики або бізнесу?

— Ніколи.

На поступки дівчатам, які просять кредит підеш?

— Ну хіба що тій, яка дуже сподобається, — сміється.

Другою половинкою може стати домогосподарка чи кар"єристка?

— Домогосподарка. Я консервативний. Моя дружина не повинна працювати. Родину має забезпечувати чоловік.

Весілля Олег ще не планував. Готовий витратити на нього багато грошей — була б наречена.

Перше кохання в Кудактіна було у 12 років, але однокласниця не сприймала його серйозно. Нині із цією жінкою підтримує добрі стосунки. Вона вийшла заміж за його друга.

Олег надає перевагу діловому стилю одягу. Відпочиває в Києві.




Богдан Ліхонін, 24 роки


Директор черкаської рекламної агенції "Алтіма-груп". Має дві вищі освіти. Матір — держслужбовець. Батько живе в Португалії. Богдан мешкає в приватному будинку в Черкасах.

Їздив на "ланосі" та "вольво". Нещодавно придбав темно-синю "Ауді А-6". Каже, що це машина класу "люкс", відповідає його статусу. Відмовляється сказати, скільки заробляє. До незаможних дівчат ставиться нормально. Стверджує, що для нього це не принципово.

Любить відпочивати на природі. На відпочинок може витратити тисячу гривень. Це щоб винайняти будинок на природі й купити їсти-пити. До нічних клубів байдужий. Друзі кажуть, тому що любить спілкування по щирості. А в клубах гамірно й людно. Подобається ходити в кінопалац на комедії.

Захоплюється футболом. Щоб дівчина любила футбол — не принципово. Лише б кілька раз на тиждень відпускала з друзями пограти. Чоловік грає у футбольній збірній обласної організації Української народної партії.

Із жінкою, яка заробляла би більше за нього, жити не зможе, каже Богдан.

Чому не одружений?

— А навіщо воно зараз? Планую одружитися ближче до тридцяти.

Мріє про гарну й добру жінку. Тривалий час його ідеалом була французька співачка Алізі.

Одягається в торговельному центрі Plazma, а також в "Спортландії". В одязі надає перевагу вільному стилю.




Андрій Одарич, 19 років


Син міського голови Черкас Сергія Одарича. Вчиться на політолога в Києво-Могилянській академії. Із друзями створив громадську організацію "Будуємо українське майбутнє".

Власних квартири й авто не має. Мріє про "Шевроле Корвет" 1994 року випуску. Це спортивна машина з 6-літровим двигуном. Її ціна майже $80 тис.

Мешкає у батьківській квартирі в Києві. Каже, що в дорогі заклади не ходить, тому за вечір витрачає не більш як 200 грн.

Любить історію, літературу. Захоплюється футболом і баскетболом. Улюблений письменник — Ернест Хемінґвей. Дівчини не має.

Як часто буваєш у Черкасах?

— Часто. Приїжджаю на матчі "Черкаських мавп". У мене є одногрупники з цього міста. Можу в Черкасах з друзями жити в наметі біля Дніпра.

Яким дівчатам надаєш перевагу?

— Оскільки я високий, то й вона має бути високою. Більше подобаються блондинки, хоча це не головне.

Для Андрія дівчина передусім має бути другом, якому довіряєш.

Кажуть, Одаричі є власниками та співвласниками кількох меблевих комбінатів, черкаського заводу "Темп", співвласниками торгової марки "Венето". Мають авто "Тойота Камрі" та "Тойота Ауріс", будинок у селі Мошни під Черкасами та нерухомість у столиці. За 2007 рік Сергій Одарич задекларував 55 тис. грн доходу.




Андрій Опарін, 26 років


Директор уманського арт-клубу "Будьмо", що організовує свята. Голова правління молодіжної громадської організації "Уманський КВК".

За фахом — учитель початкових класів та музики. 2004-го закінчив місцевий педуніверситет. З дитинства захоплюється грою в КВК.

— Коли вчився в університеті на останньому курсі, то батьки казали, що досить грати в КВН. Час займатися серйозними справами, — сміється Андрій. — А зараз вони підтримують мене.

Батько — військовий. Мати — викладає вокал. Має молодшу сестру Яну, яка навчається в музучилищі.

В Опаріна є власне авто "форд". Андрій часто їздить у відрядження. Найулюбленіші міста в Україні — Умань та Ужгород. Зауважує, що за натурою не є мрійником:

З напоїв надає перевагу фруктовому чаю. Зі страв — пельменям

— Я цілеспрямована людина. Не люблю мріяти. Ставлю перед собою певні цілі й намагаюся їх досягнути.

Найулюбленіше місце відпочинку — київський нічний клуб "Патіпа". За вечір витрачав до 500 грн.

З напоїв надає перевагу фруктовому чаю. Зі страв — пельменям. Любить відпочивати перед телевізором: дивитися камеді-клаб та КВК. Улюблена команда "Уральські пельмені".



Максим Поляков, 26 років


Співвласник київської будівельної компанії "Менеджмент систем груп" та туристичної фірми. Аспірант уманського педуніверситету. За півроку планує захистити кандидатську дисертацію з економіки. Очолює міську громадську організацію "Міст".

Мешкає в Умані у власній квартирі. Планує звести приватний будинок. Мати займалася підприємництвом, нині на пенсії. Батько працює на одній зі столичних фірм. Старша сестра Олена має бізнес у Києві.

Максим їздить чорною "тойотою". Каже, що за півроку планує купити дорожчу машину. Полякова можна зустріти в столичних клубах "Декаданс" та "Авалон".

— Часто буваю в київських ресторанах "Леон Клаб" та "Конкорд". Найулюбленіша кухня — українська. Об"їздив півсвіту, а смачніших страв, ніж українські, не куштував, — зауважує.

Колекціонує коньяк та вино.

— Також купую різні екзотичні алкогольні напої. А ще з кожної країни везу дерев"яні маски й тарілки, — розказує.

Надає перевагу відпочинку за кордоном.

Максим захоплюється їздою верхи, грає в теніс:

— Люблю серфінг. Але в Україні цей вид спорту не надто популярний, тому їжджу за кордон.

Улюбленої марки одягу немає. Купує те, що подобається.

Носить італійські ділові костюми. Найдорожчими в його гардеробі є туфлі від "Версаче" за 8 тис. грн.

Максим ніколи не закохувався. Дівчини не має. Йому подобаються самодостатні жінки, в яких є неповторна привабливість.



В"ячеслав Скічко, 34 роки


Директор підприємства з виготовлення та продажу меблів Place. У 1998–2002 роках був депутатом Черкаської міськради, група "Черкаська перспектива". Тоді ж очолив обласне відділення Спілки молодих депутатів України. Як молодий лідер був на навчанні в Польщі, Угорщині. Має дві вищі освіти.

Сам мешкає у власній квартирі, їздить на "славуті". Хотів купити щось солідніше. Передумав, бо почав займатися бізнесом і треба була машина, якої не шкода. Щоб і матеріали в ній перевозити, і  сільськими дорогами їздити.

— Жаль продавати цю машину. Я на ній скільки від"їздив. Вона маленька і зручна, — каже.

Із чим пов"язаний перехід від громадської роботи до бізнесу?

— Я не відходив від громадської діяльності, просто до всього іншого додався і бізнес.

Алкоголю не вживає, бо постійно за кермом. Вміє готувати. Фірмова страва — шашлик.

Має дівчину. Каже, що немає таких жінок, за якими сумував би. Вважає, що стосунки, які не склалися, треба сприймати як набутий досвід. У них теж було щось хороше. Поважає бізнес-леді. Із ними В"ячеславові легше працювати — вони відповідальніші, мають логічне мислення. Міг би з такою й одружитися. Головне, щоб у жінці була певна родзинка, яка зацікавлює. До службових романів ставиться негативно.

— Якщо ти керівник, то жодних службових романів бути не може. Для мене в колективі всі дівчата однакові, — говорить.

Любить активний відпочинок на природі. Зрідка буває у нічному клубі Hollyday.




Сергій Черкаський, 23 роки


Заслужений майстер спорту. Володар кубку світу з кікбоксингу 2006–2008 років. Мешкає в гуртожитку в Черкасах. Каже, що влада обіцяє надати квартиру. Їздить білим "Опелем Віваро". На машину заробив самотужки. Має $1тис. на місяць.

Спортом займається з дитинства. Крім кікбоксингу, також захоплювався футболом та бальними танцями. Облишив їх і не жалкує. Мовляв, для кар"єри вибрав найперспективніше, бо завжди хотів стати відомим як спортсмен. Його партнерка була гарною, але Сергій у неї не закоханий. Нині ця жінка за кордоном.

Любить швидко їздити та відпочивати з друзями. Хоче, щоб друзі сприймали його як товариша, а не відомого спортсмена. Поза тренуваннями має вдосталь вільного часу на особисте життя.

Сергій вміє готувати. Улюблена страва — борщ. Брав участь у зйомках кулінарної програми "СмачнОГО" на Черкаському телеканалі "Вікка".

Уперше закохався у 8-му класі в санаторії "Сосновий бір" на Черкащині. По закінченні зміни дівчини більше бачив.

Ти пов"язуєш своє життя з Черкасами?

— На даний час — так. Але планую навчатися в Києві, тож життя покаже.

Які якості цінуєш в людях?

— Коли людина відкрита, ввічлива, добра, розумна.

Своєю негативною рисою вважає впертість. Близькій людині зможе пробачити все.

Досі захищати дівчат від хуліганів Сергієві не доводилося. Хоч і живе в неспокійному районі.




Олександр Черниш, 23 роки


Помічник-консультант депутата Черкаської облради Олега Гросмана, який в області є головним спонсором партії "Наша Україна". Оскільки Гросман живе і працює в Києві, то всі політичні й бізнесові питання на місці вирішує Олександр. До його думки дослухається губернатор Олександр Черевко. Кабінет Черниша розміщений навпроти кабінету голови облдержадміністрації. Олександр є головою обласної організації "Молодий Рух".

Народився Олександр у Смілі. Його матір — службовець, батько — водій, возить голову райдержадміністрації. Їхній син винаймає квартиру в південно-західному районі Черкас. Їздить на службовій "десятці". Каже, що не любить Партію регіонів і всі ліві сили. На дружину, яка розмовлятиме російською, погодився б лише після тривалих вагань.

Олександр шкодує, що за роботою не завжди знаходить час відпочити з друзями. Інколи кілька діб проводить за кермом.

Понад усе любить швидкість, машину та автоквест. Це — командна гра на автомобілях.

Фірмова страва — картопля з куркою запечені під сиром. Іноді бере все, що є у холодильнику, і придумує якусь нову страву.

Слухає гурт "Океан Ельзи", "Бумбокс". У людях найбільше цінує чесність, доброту та любов до Батьківщини.

Найбільше Олександрові запам"ятався подарунок від друзів — металеве яйце з голкою всередині. Каже, це символ благополуччя.

Вважаєш себе одним із найбажаніших женихів області?

— Я взагалі найкращий жених.

Любить дорогий одяг. Особливо краватки. Їх у нього не один десяток. Носить фірмовий годинник "Клейнод" за тисячу гривень.

Зараз ви читаєте новину «Фото Олександра Давиденка надрукували на біґборді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі