понеділок, 09 квітня 2012 06:45

Дружина губернатора відвідала майстер-клас із писанкарства

Автор: фото з сайта www.procherk.info
 

3 квітня дружина черкаського губернатора Галина Тулуб, 56 років (на фото ліворуч), відвідала майстер-клас із писанкарства в обласному краєзнавчому музеї. Це вперше вона взяла участь у обласному заході. Її запросила організаторка Ольга Мартинова (на фото праворуч).

У холі стоїть стіл, на ньому свічки, яйця, писачки, накришений віск, фарба. Заходить Галина Тулуб із двоюрідною сестрою, черкаскою Ольгою Фещенко. Дружина губернатора одягнена в блузку, довгу чорну спідницю та куртку. На шиї має намисто. Роздягається в гардеробі.

Іде оглядати виставку писанок. Роздивляючись деякі з них, Галина Олегівна вдягає окуляри. Розмовляє українською, говорить тихо. Пробує розмалювати яйце.

Їй допомагає Ольга Мартинова. Показує гостям кошика зі своїми роботами. Серед звичайних — дві великі, зі страусових яєць. Майстриня дарує Галині Тулуб кілька писанок, а велику передає для губернатора Сергія Борисовича. Галина Тулуб мешкає разом із чоловіком у орендованому будинку в Черкасах. Губернатор нічого про неї не розповідає і не бере на офіційні заходи. Проте зазначає, що їсть тільки те, що приготувала дружина.

Зараз ви читаєте новину «Дружина губернатора відвідала майстер-клас із писанкарства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі