четвер, 27 грудня 2007 19:48

Анатолій Могила впав у колодязь

27 грудня в селі Чичиркозівка Звенигородського району ховали 34-річного Анатолія Могилу.

— Він зник 3 листопада, — каже голова сільської ради 51-річна Марія Єлетіна. — Наступного дня його 71-річна мати Віра Михайлівна написала в міліцію заяву. Того ж дня правоохоронці обійшли село. Потім мати шукала. Її бачили навіть у сусідній Стецівці.

Знайшли Анатолія минулої середи на вул. Ватутіна в дворі сина Маргарити Дернової. Власник хати виїхав до Звенигородки. Жінка час від часу навідувалася до обійстя. Звернула увагу, що відро спущене в колодязь. Хотіла витягти — а там щось важке.

— Подумала, може, який собака втопився, — веде далі Єлетіна. — Бо з колодязя йшов неприємний запах. Викликали службу МНС.

— Почали витягувати відро — а там тіло. Трос за метр до верху обірвався. Глибина колодязя сягає 20 метрів. Тоді командир відділення Звенигородського районного МНС спустився до води й прив"язав тіло до мотузки, — розповідають у прес-службі обласного управління МНС.

У селі кажуть, Могила не раз допивався до білої гарячки. Раніше працював у Ватутіному муляром, жив із різними жінками. Останнім часом мешкав із матір"ю.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Могила впав у колодязь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі