середа, 09 лютого 2022 11:09

"Зривалась і могла потрясти" - Стужук виплескувала емоції на дітей, коли була "не в ресурсі"
5

Блогерка-мільйонниця Софія Стужук відверто розповіла про те, як виховує трьох дітей: сина Девіда і доньок Лоліту та Олівію.

Багатодітна мати зізналася, що могла виплеснути емоції, коли була "не в ресурсі". Про це вона розповіла у інтерв'ю "Ходят слухи".

"Були ситуації, коли зривалась. Потрясти могла. Ще в минулих стосунках, до народження Олівії. Коли сиділа вдома цілий день, без няні. Я була надто вимотана. А ще й чоловіка не було, приходив уночі. Я зла, мені погано і звичайно дратувало все", - розповіла Стужук.

Софія Стужук з дітьми
Фото: instagram.com/sofia_stuzhuk
Софія Стужук із трьома дітьми
Софія Стужук із доньками: Лолітою та Олівією
Блогерка зізналась, що від зривів на дітей почувалася ще гірше. Їй не хотілося цього робити.
Стужук має трьох дітей: старшого сина Девіда, доньку Лоліту і найменшу - Олівію

Блогерка зізналась, що від зривів на дітей почувалася ще гірше. Їй не хотілося цього робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це було жорстоко" - Джей Ло зізналась, чому 19 років тому розійшлася із Беном Аффлеком

"Я нікого не засуджую, але сама вважаю, що це не правильно. І точно розумію, якщо так роблять, то точно не від позитивних почуттів і емоцій. В кожного свої обставини. Але наскільки жінка почуває себе спокійною і щасливою, так вона і вибудовує взаємостосунки з дітьми", - додала інфлюенсерка.

Багатодітна мати каже, що від дітей втомлюється, коли з ними проводить багато часу.

Блогерка Софія Стужук зізналася, що їй нарешті вдалося повернути колишні форми. Мати трьох дітей протягом року намагалася схуднути. Радісною новиною поділилася в Instagram. Також зірка мережі показала, який мала вигляд раніше.

Зараз ви читаєте новину «"Зривалась і могла потрясти" - Стужук виплескувала емоції на дітей, коли була "не в ресурсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі