середа, 09 лютого 2022 10:07

"Це було жорстоко" - Джей Ло зізналась, чому 19 років тому розійшлася із Беном Аффлеком
5

Американська співачка Дженніфер Лопес зустрічалася із актором Беном Аффлеком 19 років тому. З квітня 2021 року пара знову разом.

Виконавиця лише зараз зізналась, чому тоді розійшлась із обранцем. Про це вона розповіла у інтерв'ю Rolling Stone.

"Це було жорстоко. І це одна з тих речей, які ти закопуєш глибоко всередину, щоби не зупинятися, а рухатися далі. Ми були так закохані, це був один із найщасливіших етапів у моєму житті. Але нас так критикували, що це просто зруйнувало наші стосунки зсередини. Ми були надто молоді, щоб розуміти, що справді важливо у цьому житті",- пояснила артистка.

Джей Ло зізналася, чому розійшлася з Беном Аффлеком.
Фото: Reuters
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек
З квітня 2021 року пара знову разом
"Це було жорстоко"- Джей Ло зізналась, чому 19 років тому розійшлася із Беном Аффлеком
Зараз зірки знову разом і не збираються розлучатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після розлучення я стала сильнішою"- ексдружина Меладзе пригадала про зраду чоловіка з Брежнєвою

Зараз зірки знову разом і не збираються розлучатися.

"Я не думаю, що ми знову зійшлися б, якби думали, що все до цього йде. Ми відчуваємо, що те, що ми знову знайшли, набагато важливіше, і те, як ми це захищаємо і як ми живемо – чим ділитися, чим не ділитися – це баланс, який у нас є зараз, досвід і мудрість, які ми набули за минулі роки", – поділилась співачка.

Зірки вперше почали зустрічатися у 2002 році. Їхній роман розвивався дуже швидко: через кілька місяців вони заручилися. На вересень 2003 року було заплановане весілля, однак за кілька днів до нього Аффлек та Лопес розійшлися. Після розриву з Алексом Родрігесом у квітні 2021 Лопес стала знову зближуватися з Беном Аффлеком. Вони відпочивали разом, ходили одне до одного в гості та бували на побаченнях. У червні пару вперше побачили за поцілунками, а ще через місяць Дженніфер Лопес і Бен Аффлек підтвердили возз'єднання. Тепер на різноманітних інтерв'ю знаменитості лиш підтверджують, що почуваються найщасливішими. Їх часто бачать на прогулянках, а також вони з'являються разом на світських заходах.

Зараз ви читаєте новину «"Це було жорстоко" - Джей Ло зізналась, чому 19 років тому розійшлася із Беном Аффлеком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі