четвер, 21 травня 2009 17:35

Виявляється, Рибак присвятив свою "Казку" нашій Лорак (ФОТО)
6

У російській столиці Ані Лорак провела презентацію свого першого російського альбому "Солнце".

Про це повідомляє прес-служба співачки.

На власне свято Лорак заявилася у жовтій сукні від дизайнера Каті Шаховської. Вбрання срібної призерки "Євробачення-2008" мало уособлювати сонячне світло.

Привітати Кароліну з виходом альбому прийшли російські зірки Надія Бабкіна, Микола Басков, Анастасія Стоцкая, Ірина Круг, Олександр Панайотов, Жасмін, Руслан Алехно, Сергій Крилов, Сергій Лазарєв, Аркадій Укупнік, модель Оксана Фьодорова та інші.

Від російської співачки Ірини Круг Кароліні дістався смачний подарунок. Артистка принесла на свято торт у вигляді великого сонця, в центрі якого знаходиться дівчина з мікрофоном у руках.

Концертну частину презентації відкривав скандальний друг і протектор Ані Лорак Філіп Кіркоров.

Екс-чоловік примадонни Алли Пугачової презентував нову пісню "Королева", яку присвятив головній героїні вечірки.

А Світлана Лобода і запальний грек Сакіс Рувас виконали композиції, з якими представили свої країни на "Євробаченні-2009".

Між тим, переможець "Євробачення-2009" Олександр Рибак зізнався, що Ані Лорак - його муза і пісню "Fairytale" він присвятив саме їй. Але, як писала Gazeta.ua, переможець цьогорічного "Євробачення" стверджував, що присвятив свою "Казку" дівчині Інгрід Берг Мехус, яка розбила його серце, коли йому було 17 років.

Молоді люди зустрілися в Осло в музичному інституті, в якому обидва вчилися. Їхні стосунки різко урвалися, коли дівчина кинула Рибака. Зараз Інгрід, якій на даний момент 21 рік, зізнається, що Олександр теж був її першим коханням.

За матеріалами ТаблоID, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Виявляється, Рибак присвятив свою "Казку" нашій Лорак (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі